Tasty variety of fresh WOK food

Wok logo
Shoping cart icon
Nu ai nici un produs in cos.
Revenim în câteva zile!

Termene și condiții

Să știi că Termenele și Condițiile pot fi modificate sau actualizate de către noi, SC Moonbeam SRL, ori de câte ori vom schimba modul în care lucăm, fără a notifica utilizatorii siteului. Vom publica întotdeauna ultima versiune pe site-ul www.wokonby.ro.

Cine suntem?

Restaurant Wok on By este administrat de către SC Moonbeam SRL, cu sediul social în municipiul Iasi, str. Smardan, nr 41, jud Iasi, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului Cluj sub nr. J22/1351/2020, având cod unic de înregistrare 42676459
SC Moonbeam SRL este entitatea care îți oferă, prin intermediul site- ului www.wokonby.ro posibilitatea să comanzi online la restaurantul Wok on By. Ne poți contacta oricând prin e-mail la adresa: nora.prutianu@gmail.com sau telefonic la +40735822316

Drepturile de proprietate Intelectuală

Te rugăm să ții cont că imaginile de pe site sunt realizate de noi și prezintă doar produsele noastre.
Astfel, conținutul site-ului www.wokonby.ro: imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, este integral proprietatea SC Moonbeam SRL și este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul nostru scris a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislației în vigoare.
Dacă ne soliciți, în anumite condiții, îți putem oferi acordul de a folosi anumite părți din conținutul site-ului, însă doar printr-un acord scris. Acest acord se aplică strict pentru conținutul/conținuturile definite, pe o perioadă stabilită în acord și doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor conținuturi, fără a putea utiliza alte conținuturi ale site-ului www.wokonby.ro.
Să știi că nu ne asumăm responsabilitatea și nu putem fi învinuiți pentru pagubele apărute prin folosirea conținutului site-ului.

Exonerarea de răspundere

Chiar dacă nu ne dorim ca un eveniment neplăcut să apară utilizatorilor site-ului, SC Moonbeam SRL nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la wokonby.ro sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunator, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari. Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, SC Moonbeam SRL fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site- ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site. SC Moonbeam SRL nu este răspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.
Informațiile incluse pe wokonby.ro au caracter informativ și sunt puse la dispoziție cu bună credință. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice altă informație intră sub incidența Legii privind dreptul de autor și drepturile conexe, Utilizatorul este rugat să ne comunice acest lucru la adresa nora.prutianu@gmail.com pentru a putea fi luate măsurile necesare.
Ne rezervăm dreptul de a anula comenzile pentru produse sau servicii care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezintă prețuri eronate pentru produse. În aceste cazuri vom informa clienții prin email sau telefonic referitor la decizia noastră, prezentând și prețurile corecte.
Orice link-uri către alte site-uri sunt oferite numai în scopul unei accesibilități sporite a informațiilor, iar wokonby.ro nu își asumă nici o responsabilitate sau răspundere pentru conținutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

Limita accesului la Site

Accesarea site-ului wokonby.ro implică acceptarea Termenilor și Condițiilor. În caz contrat, vă rugăm să nu accesați site-ul nostru, putându-ne contacta prin e-mail sau telefonic. Site-ul este destinat exclusiv persoanelor de peste 18 ani, iar accesul pe site confirmă împlinirea vârstei minime stabilite.
Utilizatorii site-ului pot face comentarii și orice alte comunicări, pot sa transmită sugestii, întrebări sau informații, doar dacă limbajul acestora este civilizat, iar conținutul comunicărilor nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, nu servește unor campanii de promovare care nu au legătură cu wokonby.ro, nu sunt e-mailuri în masă ori orice altă formă de spam.
Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice ori în numele oricărei alte entități vor fi raportate organelor abilitate. Wokonby.ro nu își asumă responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la niciun fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicări.
În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente care implică texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se consideră că respectivul Utilizator garantează originalitatea lor și acordă wokonby.ro și asociaților săi dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișeaza sau îl transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii niciunei terțe entități fizice sau juridice.
Prelucrarea datelor cu caracter personal SC Moonbeam SRL colectează și prelucrează datele cu caracter personal în cadrul site-ului wokonby.ro conform Politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal pe site-ul wokonby.ro.
Pentru plasarea unei comenzi pe site-ul wokonby.ro, Utilizatorul este obligat să folosească o adresă de e-mail validă.
Wokonby.ro poate refuza cererea de înregistrare a comenzii în situațiile în care constată că a utilizat informații neconforme cu realitatea sau folosește serviciile într-un mod neconform cu uzanțele normale.
La plasarea unei comenzi, utilizatorilor li se solicită adresa de e-mail, adresa si numar de telefon. Totodata, se pot vizualiza și edita de către utilizator: numele, prenumele, adresa de e-mail și adresele (de livrare și de facturare).
La fel ca toate celelalte secțiuni ale site-ului, administratorul poate modifica secțiunea de date utilizator pentru îmbunătățirea experienței online a clienților.

Prețul

Prețul final plătit de către client este format din suma prețurilor fiecărui produs adăugat în coșul de comandă, plus transportul (care va apărea automat, în funcție de zona de livrare). Prețurile afișate pe site sunt exprimate în lei și conțin TVA.

Comanda

Produsele și/ sau serviciile achiziționate prin intermediul site-ului sunt destinate exclusiv uzului personal al clientului.
Prin finalizarea Comenzii Clientul garantează că toate datele furnizate sunt reale și corecte, în caz contrar va fi răspunzător pentru orice consecința determinate de aceste erori (ca de exemplu, fără a se limita la Comanda întârziată, transmisă greșit etc).

Prin finalizarea comenzii, clientul declară în mod expres că este de acord ca un reprezentant wokonby.ro să îl contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/ telefon) pentru confirmarea Comenzii.
După ce primim comanda ta, pregătim preparate si băuturile și le livram catre adresa mentionata de tine.
Folosirea unor servicii de livrare cu care Moonbeam SRL deține contracte de colaborare se realizează conform termenilor și condițiilor de folosire ale acelor platforme. Plata online cu cardul a comenzilor se face în deplină siguranță, folosind termenii și condițiile procesatorului de plată VIVA PAYMENT SERVICES SINGLE MEMBER S.A. Wokonby.ro poate refuza o Comandă în urma unei notificări prealabile adresate Clientului, fără a exista obligații între părți și fără ca Clientul să poată pretinde daune, pentru urmatoarele situații:

  • date incomplete sau incorecte ale Clientului;
  • activitatea Clientului poate produce daune site-ului wokonby.ro;
  • cel puțin 2 (două) comenzi consecutive eșuate (neridicate de către client);
  • alte motive obiective: de exemplu fără a se limita la situația în care Clientul nu garantează că modul de plată este valid și că nu este obținut printr-o metodă frauduloasă sau există suspiciuni cu privire la modalitatea de plată.
Chiar dacă a luat toate măsurile pentru ca informația prezentată pe acest site să fie exactă și corectă, wokonby.ro nu poate fi răspunzatoare de inexactități care pot apărea în completarea de către client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii.
Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactității, completitudinii și utilității informațiilor furnizate în cadrul formularelor disponibile pe acest site.
În anumite situații și pentru motive justificate, wokonby.ro își rezervă dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor și/sau Serviciilor din Comandă. În aceste situații wokonby.ro va anunța clientul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziție la efectuarea comenzii și va returna suma achitată (în cazul în care contravaloarea Produselor a fost achitata anterior de Client).
Contractul se consideră încheiat între Client și wokonby.ro în momentul primirii de către Client de la wokonby.ro, prin intermediul poștei electronice a notificării de primire a Comenzii. În cazul în care un Bun și/sau Serviciu comandat nu poate fi livrat de către wokonby.ro, ne obligăm să informăm Clientul asupra acestui fapt și, în cazul în care Clientul a achitat anterior acestei informari contravaloarea Bunului și/sau Serviciului, să returnăm în contul Clientului contravaloarea Bunului și/sau Serviciului, în termen de maxim 14 zile de la data la care wokonby.ro a luat la cunoștiință acest fapt sau de la data la care Clientul și-a exprimat în mod expres intenția de incetare a Contractului.
Wokonby.ro nu poate fi ținut răspunzător pentru orice eventual prejudiciu suferit de client ca urmare a anulării sau întârzierii în livrarea comenzii.
Prin plasarea Comenzii, clientul certifica faptul că a împlinit vârsta de 18 ani. wokonby.ro va notifica clientul prin email cu privire la statusul Comenzii (i.e. inițiere și preluare comandă, trimitere și finalizare comandă) și va trimite chestionare de evaluare a serviciilor.

Facturare și plată

Prețul și modalitatea de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite un bon fiscal către Client pentru Produsele și Serviciile livrate. Costul comenzii va putea fi achitat fie prin plată online cu cardul, la finalizarea comenzii, fie prin plată cash sau cu cardul la livrare sau ridicarea produselor din restaurant.

Livrarea

Pentru toate categoriile de produse, livrarea comenzilor plasate pe site-ul wokonby.ro se va realiza de către vanzator, în timpul de funcționare al restaurantului, de la adresa restaurantului. Exista posibilitatea ridicării comenzilor de către Client, cu o notificare prealabila către vanzator, telefonic sau în secțiunea „Mentiuni”

Campaniile promoționale

Wokonby.ro stabilește unilateral regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizează pe wokonby.ro, acestea fiind publicate exclusiv pe site. Promoțiile sunt aplicate Comenzilor care respectă integral regulile afișate pe site, în perioada de valabilitate clar menționată și în limita stocului disponibil. Wokonby.ro nu garantează disponibilitatea pe stoc a produselor pentru întreaga perioadă de promoție și poate retrage promoția fără notificare prealabilă.

Întreruperea campaniei promoționale
În cazul unei campanii promoționale oraganizate de wokonby.ro, acesta, în calitate de organizator își rezervă dreptul de a întrerupe Campania promoțională oricând pe parcursul desfășurării acesteia, cu informarea prealabilă a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzătoare (afișare pe site, social media etc.). Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica oricare din condițiile stabilite în regulamentul campaniei respective, în perioada desfășurării campaniei, din motive întemeiate, dar nu înainte de a anunța publicul despre aceste modificări.

Forță majoră

Niciuna din Părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului Contract, daca neexecutarea obligației respective a fost cauzată de forța majoră. În sensul prezentului articol, forța majoră reprezintă un eveniment independent de voința părților, imprevizibil și insurmontabil, care nu se datorează intenției sau culpei acestora, intervenit după intrarea în vigoare a Contractului și care impiedică parțile contractante să-și execute, total sau parțial, obligațiile asumate. Sunt considerate asemenea evenimente conflictele armate, mișcările sociale, incediile, inundațiile sau orice alte calamități naturale sau restricții apărute ca urmare a unei carantine sau a unui embargo, enumerarea neavând un caracter limitativ, ci enunțiativ. Conflictele de muncă nu reprezintă forță majoră. Nu este considerat caz de forta majora un eveniment asemanator celor de mai sus care, fără a crea o imposibilitate de executare, face extreme de costisitoare executarea obligațiilor oricăreia dintre Părți.
Partea care invocă evenimentul de forță majoră este obligată să notifice cealaltă Parte în termen de 5 zile calendaristice de la data producerii evenimentului și să furnizeze înauntrul acestui termen dovezi necesare în acest sens. De asemenea, Partea care a invocat Forța majoră este obligată sa informeze cealalta Parte cu privire la încetarea cazului de forța majoră. În situatia în care nu se face notificarea, Partea care invocă apariția evenimentului de forță majoră va răspunde pentru toate prejudiciile ivite ca urmare a omisiunii notificării cu privire la producerea/încetarea cazului de Forță majoră.
Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment de forță majoră nu încetează, fiecare Parte va avea dreptul să notifice celeilalte Părți încetarea de plin drept a acestui Contract, fără ca vreuna din Parți să poată pretinde celeilalte daune- interese.
Soluționarea conflictelor. Legea aplicabilă Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Părțile vor depune toate eforturile pentru a soluționa pe cale amiabilă, orice dispută decurgând din prezentul Contract aparută între client și Vanzator. În cazul în care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi înaintat spre soluționare instanțelor competente din municipiul Iași.

Frauda

Orice tentativă de fraudă sau orice fraudă (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clienților wokonby.ro, alterarea conținutului site-ului, încercarea de afectare a performanțelor serverelor wokonby.ro, deturnarea conținutului livrărilor către terți, folosirea garanție în mod abuziv etc) vor fi pedepsite conform prevederilor legale în vigoare.

Dispoziții finale

Nulitatea oricărei clauze a Termenilor și conditiilor, parțiala sau integrală, nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze sau parți de clauze. În cazul în care anumite clauze ale Termenilor și condițiilor devin inoperante în intreg sau parțial, sau în cazul în care un punct nu a fost inclus în Termeni și condiții, acestea nu vor afecta valabilitatea celorlalte clauze. Clauza inoperantă sau nemenționata va fi înlocuită cu o clauză corespunzătoare care, în masura acceptabila legal, se apropie cel mai mult de ceea ce Părțile contractante au intenționat sau, urmărind concepția și exprimarea Termenilor și conditiilor, se obține ceea ce se intenționează dupa avizarea despre clauza lipsă sau inoperantă.
Prevederile Termenilor și condițiilor se completează cu dispozițiile Codului civil precum și cu dispozițiile legislației în vigoare aplicabile raporturilor juridice dintre wokonby.ro și client.